Salangen-Nyheter

I august skal det overleveres:

Sykehjemmet tar form

Byggingen av det nye sykehjemmet på Ibestad som begynte i juni 2019 er i rute, og selv om det ble noe forsinkelse i grunnarbeidet er siste signaler fra entreprenøren tyder på at de blir ferdige til august. FOTO: TROND-ARVID ISAKSEN

HANVVIK: Byggingen av det nye sykehjemmet på Ibestad som begynte i juni 2019 er i rute, og selv om det ble noe forsinkelse i grunnarbeidet er siste signaler fra entreprenøren tyder på at de blir ferdige til august.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

I Hamnvik på Rolla begynner det nye sykehjemmet å ta form. Trond Hansen ved teknisk avdeling i Ibestad kommune opplyser til nettavisen at entreprenørene nå har fått opp betongdekkene som skal danne gulv og tak. – Det har vært noen forsinkelser i forbindelse med grunnarbeidet, men nå ligger vi i rute selv om det enda er mye som skal på plass før august hvor overleveringen skal finne sted. Men, siste meldinger fra entreprenøren er at de er godt i rute nå, opplyser Hansen.

I alt blir kapasiteten på sykehjemmet med de to omsorgsboligene på 28 perosner. I tillegg skal tannlege inn i bygget i eget lokale. FOTO: TROND-ARVID ISAKSEN.

Skal bygge to nye omsorgsboliger

Så snart det nye sykehjemmet overleveres iverksettes saneringen av det gamle sykehjemmet. Her skal det settes opp to nye omsorgsboliger, henholdsvis på 500- og 511 kvadratmeter med seks boenheter i hver av byggene som skal stå ferdige til 2021. I selve sykehjemmet blir det en kapasitet på seksten beboere. – Det blir også satt opp en forbindelseskorridor mellom disse tre bygningene slik at pleierne kan flytte seg mellom byggene uten å måtte skifte til uteklær når de går i mellom, opplyser Trond Hansen.

49 mill. til nytt sykehjem

Les også:

49 mill. til nytt sykehjem