Salangen-Nyheter

Tour De Andørja promoterte:

Sykkelløp for folket !

Daglig leder i Tour De Andørja, Hanne Marit Kvitting håper å se mest mulig ansikter fra hele regionen i folkerittet på Andørja den 12.juli. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Lørdag 12.juli skal det populære folkerittet i Tour De Andørja gå av stabelen. I går var daglig leder Hanne Marit Kvitting på Sjøvegan for å promotere sykkelrittet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 07.06.2014 kl 00:00

I forbindelse med at Sport1 på Sjøvegan i går formiddag og ettermiddag gjennomførte gratis sjekk av sykler utenfor sin butikk, var også daglig leder for Tour De Andørja, Hanne Marit Kvitting på besøk for å møte folk og promotere årets folkerritt på Tour De Andørja. Trasèn som er på totalt 17 kilometer er lett kupert og har en utrolig flott strekning med utsikt langs fjorden. Starten går i Sørvik og ender opp på Engenes på Andørja i idylliske Ibestad kommune. - Folkerittet er den klassen i Tour De Andørja der de med noen gir eller har en flott kurv på sykkelen kan være med å delta, uten noe form for tidtaking eller liknende, sier Kvitting til nettavisen.

Folk fra regionen

Tour De Andørja ønsker deltakere fra hele regionen til årets arrangement, spesielt folkerittet. - Jeg har møtt folk her på Sjøvegan i dag som har hørt om Tour De Andørja, men ikke trodd at de kunne delta siden de ikke drev med sykkelsport til daglig. Men i folkerittet kan alle delta!, sier Hanne Kvitting og smiler. Hun håper at medlemmer i lag og foreninger stiller lag og deltar, eller for den saks skyld bedrifter med sine ansatte stiller opp som lag i folkerittet. I fjor var det rundt 500 personer som deltok i rittet. Men i år håper arrangøren at det vil bli bedre. - Vi har priser og mer informasjon om rittet på våre nettsider www.letour.no, avslutter daglig leder i Tour De Andørja, Hanne Marit Kvitting til nettavisen.