Salangen-Nyheter

Lund-gården åpen for nye leietakere:

– Synd hvis det står tomt

Lokalene som leies ut beskrives med svært sentralt beliggenhet til Sjøvegan sentrum og er 120 kvm i størrelse. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Narvesen på Sjøvegan legges ned, og med det blir lokalene i Kongsveien 78 ledige i september. – Det er synd hvis det blir helt tomt der, sier eier av bygget, Vibeke Lynum.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det har blitt kjent at den lokale kiosken i Sjøvegan sentrum - Narvesen - skal legges ned etter at det ikke har meldt seg noen til å ta over oppgaven som kjøpsmann. Med det har eier av bygget, Vibeke Lynum meldt om at det nå er mulig å ta kontakt og eventuelt få visning etter avtale. Lynum synes det er trist at den ene kiosken i Sjøvegan forsvinner. – Det er kjempesynd at kiosken forsvinner. Det er den beste beligenheten sentralt for en liten butikk i Salangen, bemerker Lynum.

Er det ingen som melder interesse for å ta over lokalene for å drive butikk, vil Vibeke Lynum eller se på mulighetene til å etablere nye leiligheter. Hun har ikke tenkt å selge bygget. FOTO: ALEKSANDER WALØR 

Langtidsplan klar

For øyeblikket lyser Lynum ut den 120 kvm store lokalet, med toalet, vaskerom og tre mindre «bakrom» i første etasje i den gamle Lund-butikken. Hun mener lokalet egner seg til mer enn bare en enkel kiosk, men kan ta flere forskjellige former om nødvendig. – Det er veldig mange former for butikker som trenger den størrelsen, og lokalet er veldig sentralt. Jeg tenker alt som finnes, unntatt en møbelbutikk har plass der, sier Lynum, og bemerker at det er uaktelt for henne å selge bygget, men eller gjøre lokalene om til leilighet hvis det ikke skulle melde seg noen nye leietakere i framtiden. – Jeg har fått et par henvisninger, men ingenting er sikkert enda. Ting skjedde veldig kjapt, men jeg har en langtidsplan klar hvis det må til, avslutter Lynum. 

Vibeke Lynum kan nås på tlf: 982 50 366, eller ved å klikke her. og finne annonsen lenger ned på siden.