Salangen-Nyheter

Tur med ordføreren:

- Ta med redningsvest

- På turen får dere også anledning til å hilse på nytilsatt folkehelsekoordinator i Salangen kommune, Anne Mette Brustuen, avslutter Sigrun Wiggen Prestbakmo til nettavisen.

SJØVEGAN: Søndag 28. august er det klart for «Tur med ordføreren» i Salangen. På årets ordførertur blir det øyhopping i Sagfjorden, og turen arrangeres i samarbeid med representanter for Rognså båthavn og kulturavdelingen i Salangen kommune.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 20.08.2016 kl 00:00

Ordføreren i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo inviterer innbyggere til å delta på øyhopping med ordføreren. I tillegg blir Eliseus Rønhaug fra Salangen Historielag med på turen for å fortelle om blant annet næringsliv og kulturminner i området. - Øyene i Sagfjorden er nydelige perler med leirplasser, badeplasser og spennende natur, øyene våre har også har en rikholdig historie. Med denne turen håper vi enda flere, både salangsværinger og andre, får kjennskap til disse fantastiske turmålene. Bli med på en hyggelig tur, bli kjent med nærmiljøet og få frisk luft på fjorden, oppfordrer Sigrun Wiggen Prestbakmo til nettavisen.

Oddgeir Woll står klar med båten til turen. FOTO: PRIVAT

 Avgang

Søndag 28. august er avgangen fra Salangsverket kl. 11.00, da går båtene til Lamøya/Finnøya for en stopp. Turen går deretter videre med båt til Storøya. - Der raster vi, og det blir servert bålkaffe og saft. Det blir muligheter for å grille for de som måtte ønske det, fortsetter Prestbakmo. Avgangen fra leirplassen blir kl. 14.30 slik at deltakerne rekker å gå inn til land fra Storøya på fjæra. Deretter ferdes turen tilbake til Salangsverket der turen avsluttes.

Egen båt

Det oppfordres også at folk kan stille med egen båt, for å få flest mulig med på turen. Det blir mulig å få båtskyss for inntil 20 turdeltakere. De som stiller med egen båt oppfordres til å melde fra til prdføreren pr. e-post sigrun.wiggen.prestbakmo@salangen.kommune.no, om de har plass til ekstra passasjerer. De som trenger båtskyss må også melde fra til ordfører pr. e-post, slik at de får organisert dette på best mulig måte.