Salangen-Nyheter

Verdensdag for psykisk helse:

- Ta seg tid til hverandre

Leder i Salangen Røde Kors Ungdom, Solbritt Babbevoll (innerfelt) forklarer at etter Kl. 15.40 på 10. oktober skal det servers mat.  – Det blir også forskjellige aktiviteter som vi vanligvis har på ungdomsklubben; spille biljard, dart, eller bare komme og prate litt, forklarer Bakkevoll. ARKIVFOTO CAMILLIA FINVIK

Leder i Salangen Røde Kors Ungdom, Solbritt Babbevoll (innerfelt) forklarer at etter Kl. 15.40 på 10. oktober skal det servers mat. – Det blir også forskjellige aktiviteter som vi vanligvis har på ungdomsklubben; spille biljard, dart, eller bare komme og prate litt, forklarer Bakkevoll. ARKIVFOTO CAMILLIA FINVIK

SJØVEGAN: Verdensdagen for psykisk helse er en årlig markering som holdes over hele verden 10. oktober. I Salangen markeres det med kino og andre aktiviteter på kulturhuset.

Publisert:

Annonse
Annonse

I Salangen kommune vil det være flere forskjellige markeringer på 10. oktober, for da er det verdensdagen for psykisk helse som markeres verden over ved å sette fokus på psykisk helse, livsglede og det å ta seg tid til hverandre i den travle hverdagen. På selve Verdensdagen for psykisk helse, har Salangen Røde Kors Ungdom planlagt flere markeringer utover dagen fra kl. 15.40, med matservering i Lysthuset i Salangen kulturhus, bestilt i fra Salangen Thai Takeaway. – Det blir også forskjellige aktiviteter som vi vanligvis har på ungdomsklubben; spille biljard, dart, eller bare komme og prate litt, forklarer leder i Røde Kors Salangen Ungdom, Solbritt Bakkevoll.

Alt er gratis!

Matserveringen og mye mer kan du helt gratis bli med på hvis du er ungdom mellom 13 - 30 år. Solbritt Bakkevoll bemerker det også skal vises film i kinosalen kl. 16.30. Da vises ungdomsfilmen DISCO, som handler om ei 19 år gammel jente som søker etter svar når hun kollapser under et VM. – Det blir mye hygge og kos utover ettermiddagen og kvelden også, for vi skal være på kulturhuset, muligens på Velve i underetasjen og husk: alt er helt gratis å være med på avslutter Solbritt fornøyd.

Annonse