Salangen-Nyheter

Elevene likte faget godt:

Taekwondo i skoletime

På bildet: Instruktør Cato Sørensen demonstrerer en øvelse i lag med lærer Kenneth Heggelund. FOTO: JON HENRIK LARSEN

I går tirsdag besøkte Setermoen Taekwondo-klubb Salangen skole. Instruktør Cato Sørensen ville vise elevene ved skolen hva kampsporten går ut på. Det var mye høflighet og respekt som ble servert elevene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Alle klassetrinnene ved Salangen skole hadde i løpet av gårdagen en gymtime med kampsporten taekwondo. Her fikk elevene lære at den koreanske selvforsvarsgrenen ikke bare er å slåss, men å ha like mye respekt og høflighet ovenfor hverandre. - Vi tenkte vi skulle prøve noe nytt, nemlig å besøke skoleklassene en dag for å fortelle om sporten, og for å vise hva dette er, sier instruktør Cato Sørensen til nettavisen.Flere medlemmer

Sørensen er i dag trener for klubben i Salangen, og har mange medlemmer han har ansvaret for. - Vi ønsker jo flere medlemmer. Vi har sett at det og sette opp bare plaktaer for å fortelle hva vi driver med, ikke fungerer særlig bra. Derfor vet jeg fra andre plasser at instruktører har besøkt skoleklasser for å orientere og vise hva sporten er for noe. Jeg tror det var mange her i dag som lærte noe, og som kanskje vil lære mer fremover med å bli medlem, avslutter Sørensen.

Se videoreportasje under: