Salangen-Nyheter

Brev fra Det Kongelig Hoff:

Takkebrev fra Kongen

Dette er ett av brevene som Spansgaard har mottatt fra Det Kongelig Hoff.

TENNEVOLL: Aina Irene Spansgaard fra Lavangen mottar flere brev fra Det Kongelige Hoff. Nå sitter hun med en hel samling av brev fra Kongen, Dronningen og Prinsesse Ingrid Alexandra.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Aina Irene Spansgaard mottar flere royale takkebrev fra Det Kongelige Hoff. - Jeg fikk takkekort i fra Kongen og Dronninga i den anledningen at jeg hadde sendt en hilsen til dem i forbindelse med 25-årsjubileet dem hadde. Jeg hadde også sendt en gratulasjonshilsning til Prinsesse Ingrid Alexandra, fordi hun var tolv år. Da fikk jeg et til takkebrev med et bilde av henne, smiler Aina Irene Spansgaard.

Tar vare på royale bilder

Spansgaard kunne fortelle for flere år siden møtte hun faktisk på moren til Mette Marit, Marit Tjessem, da hun jobbet med i en landsomfattende forening for hjerte og lungetransplanterte. Spansgaard er en ivrig dame som følger tett med de kongelige og nå sitter hun med en unik samling. - Jeg tar også vare på de fotomontasjene i ukeblader, aviser og magasiner der de er avfotografert. Jeg samler også på bøker de er i, avsluter Spansgaard til nettavisen.

- Prinsessen ble glad for oppmerksomheten, stod det i brevet som fulgte med.

ANNONSE
Annonse