Salangen-Nyheter

Salangen-Lyngen/Karnes:

Tapte i hjemmekamp

På bildet: Salangen spilte sin første hjemmekamp i år på Idrettsheia. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Salangens 3.divisjonslag i fotball spilte lørdag ettermiddag sin første hjemmekamp på Idrettsheia. Det ble en heller dårlig første- kamp, ettersom hjemmelaget tapte 5-2 mot Lyngen-herrene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Salangen sine hvite og rødkledde herrer spilte en god førsteomgang, selv om den ble heller målfattig for hjemmelaget. Det var flere sjanser fra begge lag på og skåre det første målet. Men det skulle vise seg at gjestene fra Lyngen fikk det første målet etter 33 minutter spilt av første omgang. Men hjemmelaget kunne ikke være noe dårligere og etter at 40.minutter var spilt kom Eivind Jakobsen i skåringsposissjon og utnyttet dette maksimalt. Dermed utlignet han til 1-1 i kampen. Noen få minutter senere blåste dommeren av for pause.

På bildet:

Det ble første hjemmekamp også for de nye trenerne til Salangens 3.divisjonslag. Roger Johansen (t.v) og Gaute Olsen (t.h) fulgte spillet nøye fra sidelinja.

FOTO: JON HENRIK LARSEN

Flere sjanser

Lyngen/Karnes spilte litt bedre enn Salangen i hele 1.omgangen. Men det forandret seg totalt for hjemmelaget i 2.omgang. Etter 10 minutters spill kom Snorre Ratkje fram med hodet og sørget for at stillingen ble 2-1 tii Salangen. Det gjorde de rundt 100 publikummerne på Idrettsheia lørdag ettermiddag, ekstra fornøyd.Slo tilbake

Men bare fire minutter senere kommer Lyngen/Karnes med et nytt mål, og 2-2 er et faktum på Idrettsheia. Begge lagene er helt klart mer aggresive på ballen i 2.omgang, noe som gjenspeiler seg i flere sjanser på mål-kassen. 18 minutter er spilt av 2.omgang da Lyngen/Karnes nok en gang får en sjanse på målet til Salangen. Sjansen blir utnyttet godt, og dermed er det 3-2 til gjestene.

Måtte bytte keeper

Etter rundt 24 minutter spill pådrar keeper til Salangen, Jørn Ivar Kroken seg et rødt kort etter at han dro ned en Lyngen/Karnes spiller. Kroken må forlate banen, og Snorre Ratkje tar på seg en refleksvest og stiller seg i målet til Salangen. Stillingen er nå 4-2 i kampen.Flere sjanser

Etter at spillet har pågått en stund, får Lyngen/Karnes nok en sjanse - som resulterer i mål. Dermed er det 5-2 på Idrettsheia til gjestene, dette blir også sluttresultatet.  Dagens SIF-gutt ble forøvrig Tom Erik Øgård. Salangen tapte sin første hjemmekamp i år, mens Lyngen/Karnes stikker av med poengene etter kampen.