Salangen-Nyheter

Kommunen har endelig kapasitet:

Tar ansvaret selv

– Vi har ikke vært missfornøyd med arbeidet som har vært gjort tidligere, men ettersom kommunen nå har kapasitet til å ha ansvaret for driften av kaia, ser vi på dette som et fornuftig vedtak, forteller ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: I de siste årene er det Jørn Morten Jenssen ved JM Jenssen Maskin AS som har hatt ansvaret for å registrere anløp og gods over kaia ved Salangsverket, men nå har kommunen selv tatt over ansvaret.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den kommunale kaia ved Salangsverket er det Jørn Morten Jenssen ved JM Jenssen Maskin AS som har stått ansvarlig for. Her har hovedoppgaven vært å loggføre og registrere anløp av gods over kai og å ta i mot båter og øvrig drift av kaia. Jørn Morten opplyser overfor nettavisen at bruken av kaia har tatt seg opp de siste årene.

Kommunen har overtatt

Nå har Salangen kommune selv overtatt ansvaret for driften, noe ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo forteller skyldes et vedtak i forbindelse med budsjettet. – Kommunen har tidligere ikke hatt kapasitet til å drifte dette selv, noe vi har i dag. Vi har ikke vært missfornøyd med jobben som har vært gjort tidligere. Det er teknisk avdeling som fra nå av har ansvaret for driften av kaia, opplyser Wiggen Prestbakmo til nettavisen.