Salangen-Nyheter

Oppussing av Bardu Hotell:

- Tar et stykke om gangen

Flere lange arbeidsdager måtte til for å få ferdigstilt hele restauranten på Bardu Hotell. FOTO: PRIVAT

Flere lange arbeidsdager måtte til for å få ferdigstilt hele restauranten på Bardu Hotell. FOTO: PRIVAT

SETERMOEN: I nesten 14 dager har det vært mye aktivitet hos Bardu Hotell. I den stille januar-måneden har de tatt seg tid til å pusse opp og anskaffe nye møbler til restauranten, og mer arbeid gjenstår.

Publisert:

Annonse
Annonse

Det familiedrevede hotellet plassert like utenfor sentrum av Setermoen, Bardu Hotell har i den siste tiden fått seg en finpuss innendørs i form av både beising og nye møbler i restauranten. Daglig leder og eier av hotellet, Patricia Ann Sørensen er kjempefornøyd og ikke minst stolt over den enorme innsatsen fra hele familien og flere bekjente som hjalp til med oppussingen. - Det er en fabelaktv arbeidsgjeng som står på uten like, forteller hun stolt til nettavisen. Det har nærmest blitt en tradisjon for Bardu Hotell å oppgradere lokalet hvert år like etter nyttår. - Januar er en stille måned for oss, og da kan vi pusse opp og fikse på alt som faller oss inn. Vi tar et stykke om gangen, sier Sørensen til nettavisen.

Det er fortsatt litt arbeid som gjenstår, og Patricia Ann Sørensen påpeker man aldri kan bli helt ferdig med å pusse opp. FOTO: PRIVAT

Gode tilbakemeldinger

Hotellet er ikke stengt under oppussingen, og Sørensen forventer ikke noe stor økning av gjesteflom når alt er på plass. - Vi har mange faste besøkende som kommer med buss, og ellers rundt omkring i nærheten. Vi får hele tiden gode tilbakemeldinger fra dem, forteller Sørensen stolt. Blant annet er gjestfriheten og den gode maten nevnt når de skryter av hotellet. - Gjestene føler seg som hjemme, og med et godt opparbeidet tillitt til alle, har de en god grunn til å komme tilbake til oss, forteller Sørensen fornøyd til nettavisen.

Lang historie

Bardu Hotell bærer preg av å ha en lang historie bak seg. Opp etter årene har hotellet fått flere strøk for å modernisere bygget, men fremdeles holde den lokale sjarmen. - Det er en stadig oppussingsprosjekt. Alle rommene har blitt gått over, og snart er det ikke så mye mer som kan gjøres, mimrer Sørensen. Under hele oppussingsprosjektet har ikke Sørensen hatt det store Reistadløpet som nærmer seg i tankene, selv om det blir å trekke til seg mange besøkende. - De som kommer reisende langveisfra er hjertelig velkomne hit, avslutter Sørensen glad til nettavisen.

Annonse