Annonse
Salangen-Nyheter

Villmarksmessa starter i dag:

Tar med seg hundehus

Kjell Rune Marthinssen tar med seg dette hundehuset på Villmarksmessa i år, for å auksjonere det bort. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Kjell Rune Marthinssen tar med seg dette hundehuset på Villmarksmessa i år, for å auksjonere det bort. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SETERMOEN/SJØVEGAN: Det er ikke alle som tar med seg hundehus på messe. Men Sjøveganhytta AS har i år en god grunn til akkurat det!

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I år er det andre året at Salangen- bedriften Sjøveganhytta deltar på Nordnorsk Villmarksmesse i Bardu, med egen stand. Daglig leder Kjell-Rune Marthinsen ser virkelig frem til helgas arrangement. - Vi skal delta på messa for andre gang, sist vi var med var for 4 år siden. Vi ser messa som en viktig arena for å prate med potensielle hyttebyggere, og da passer det veldig bra i forhold til presentasjon av vår nye hyttekatalog. Her viser vi spennvidden i hva vi kan levere av hytter, og dette er et godt utgangspunkt for realisering av hyttedrømmen. Vi er selvfølgelig spent på responsen på katalogen siden dette er et stort løft på markedssiden for oss, sier Marthinsen til nettavisen.


Visuelt viktig

Det er ikke bare det å ha kataloger med hyttene i som er viktig for Sjøveganhytta. - Vi satser tungt på visualisering av hyttene, og derfor har vi også med en stor skalamodell av en av hyttene, sier Kjell-Rune fornøyd. I år skal de også gjøre ett stykke veldedig arbeid på messa. - I år har vi med oss ett stort hundehus som er bygd av laftet plank. Dette skal vi auksjonere bort i løpet av messehelga, og inntektene fra auksjonen skal gå til leker og utstyr ved barneavdelingen hos Universitetssykehuset i Nord Norge (UNN Tromsø), avslutter Marthinsen. 

Årets Villmarksmesse i Bardu, åpner i ettermiddag kl. 17.00 !

Annonse