Salangen-Nyheter

Syklet Trondheim - Oslo

Team Salangen i mål !

Klokken 08.45 søndag morgen kom sykkellaget fra Salangen i mål i Oslo. Da hadde de lagt bak seg hele 54 mil på sykkelsetet fra Trondheim.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Team Salangen samlet etter sykkelrittet. Veldig slitne etter den lange turen fra Trondheim.

Laget på 15 personer fra Salangen og Senja fullførte søndag morgen sykkelkonkurransen Styrkeprøven. En prøvelse som går ut på å sykle fra Trondheim til Oslo på kortest mulig tid. Salangsværingene og senjaværingene gjorde det slett ikke dårlig. Sykkellaget med mest salangsværinger startet fra Trondheim lørdag morgen kl. 09.14 og var framme i Oslo søndag morgen rundt halv ni tiden.

Nesten ett døgn

Etter 23 timer og 30 minutt ankom Team Salangen målområdet i Oslo. Da hadde de sittet på sykkelsetet i nesten ett døgn. - De var utrolig slitne når de kom i mål, og det var viktig for oss da og få dem i seng. Så nå sover de utover ettermiddagen og til kvelden, så skal de ut på byen og spise en bedre middag ikveld, sier en av de som har fulgt rittet i følgebil. Sykkelkonkurransen ble vunnet av Sykkelklubben Rye. De kom i mål på tiden 13 timer og 32 minutter.

På bildet:

Her ankommer sykkelaget fra Salangen og Senja Hjerkinn, like før Otta.

- Kjempefornøyd

Gjengen som har sittet på sykkelsetet er kjempefornøyd med prestasjonen. Alle i teamet har fullført og kommet hel i mål. Eneste problemet teamet har hatt, har vært to punkteringer. Disse skjedde når laget ikke hadde følgebil, grunnet omdirigeringer av trafikken. Så sykklistene har måttet lappe dekkene selv. Gjengen med salangsværinger har syklet med reklame for sommerarangementet Millionfisken som går av stabelen første helga i juli. Alt i alt så beskriver deltakerne fra Salangen rittet som svært tøft, men også en kjempeopplevelse for livet.

Alle foto: Jan Petter Varhol