Salangen-Nyheter

Dårlig nyheter for Millionfisken-gjester:

Telt-forbud på Sjøvegan

Torkel Rørstrand er skuffet over politiets beslutning å forby teltovernatting i sentrum under Millionfisken. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: I år blir det ikke teltmuligheter på plassen ved Georgs hus på Sjøvegan under Millionfisken. Grunnen er at politiet har dårlige erfaringer med flere tilfeller av ordensforstyrrelse der under festivalen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

For turister og utenbygdsfolk som ikke har campingvogn, bobil eller ikke har fått ordnet seg med soveplass i nærheten av Sjøvegan siste helga i juni er det kommet en dårlig nyhet. Politiet har nå lagt ned forbud mot bruk av teltovernatting på området ved Georgs Hus på Sjøvegan, bakgrunn for forbudet er at politiet har opplevd ordensforstyrrelser tidligere. - Dette er synd synes vi, denne plassen var et flott tilbud for de som ønsket å campe i umiddelbar nærhet til sentrum og festivalområdet, forteller styreleder for Millionfisken, Torkel Rørstrand.

- Ellers går alt etter planen

Millionfisken har gått ut på sosiale medier og informert publikum om at området ikke vil være tilgjengelig for teltovernatting under Millionfisken 2017. I deres melding står det at de henviser til at nærmeste teltmulighet er ved Elvenes som er 8 kilometer fra sentrum. - Det er beklagelig at det er blitt slik, men vi håper å komme frem til bedre løsninger til fremtidige arrangementer. For øvrig går alt etter planen og det ligger til å bli et bra arrangement, i tillegg har vi lagt inn bestilling på godt vær hele helga, sier Rørstrand skøyende.