Salangen-Nyheter

Fasteaksjon for Kirkens nødhjelp:

- Tema i år er vann!

- Tema i år er vann, og det er fokus på drikkevann og hygiene for å gi et bedre og lengre liv til de som trenger det, forteller sogneprest Grete Glemmestad. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Tirsdag 4.april er det igjen duket for årets fasteaksjon for Kirkens nødhjelp i Salangen kirke. Sogneprest Grete Glemmestad forteller at både barnekoret og konfirmantene skal være med å gå i aksjonen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

I tradisjon tro arrangerer Kirkens Nødhjelp som vanlig fasteaksjon, dette skjer i år førstkommende tirsdag, 4.april. Tema i år er vann, og det er fokus på rent drikkevann og hygiene for å gi folk et bedre liv. Blant de som skal være bøssebærere nevner Glemmestad at både barnekor og konfirmanter skal delta.

Aksjonen starter klokken 17:00

Grete ser veldig frem til aksjonen. - Det vil være foreldre med å gå, men det er hovedsakelig barn og ungdom som skal bære bøssene på tirsdag, men om noen brenner for det, så er de hjertelige velkommen til å stille opp klokken 17:00 og være med å hjelpe til. For øvrig starter aksjonen klokken 17:00 og vi håper at alle der hjemme tar godt i mot oss når vi kommer. Er de ikke hjemme vil det bli gitt ut informasjon slik at de kan gi sin støtte enten via sms eller vipps, avslutter sogneprest Glemmestad.