Salangen-Nyheter

Håper på mange deltakere:

Terrengløp i ny løype

Ivrige deltakere på terrengløp tidligere på Idrettsheia. Lørdag er det nytt løp. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

IDRETTSHEIA: Nå er det bare å ta på seg treningstøyet og komme seg ut av soffaen. Nå ønsker SIF-Ski, SIF- Fotball og SIF Allianse at små og store deltar i terrengløp i den nye løypa på Idrettsheia.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I sammarbeid med Salangen IF-Ski, Fotball og Allianse, åpner den nye terrengløypa på førstkommende lørdag 10. oktober. For å marke åpningen holdes det et terrengløp for alle aldre. Påmeldingen gjøres inne på klubbhuset mellom klokken 15.30-16.00 lørdag. Det koster 50 kr. per løper, og betales kontant. Deltakerne vil også få tildelt deltakermedalje og det vil også være trekkepremier som trekkes på startnumrene. Det vil også være kiosksalg for de som ønsker å kjøpe mat og drikke. - I samarbeid med Salangen IF-Ski-Fotball og Allianse ønsker vi alle velkommen til en trivelig ettermiddag på Idrettsheia i en ny og spennende terrengløype. Vi håper på å få flere arrengementer i fremtiden, forteller arrangementsleder Kenneth Daleng til nettavisen.

Klasser

 Distanser

Starttid (kan bli justeringer)

J/G 1-5 år

½ runde - 750 m

16.15

J/G 6-10 år

1 runde - 1,5 km

16.15

J/G 11-14 år

2 runder - 3 km

16.45

J/G 15 år og eldre

3 runder - 4,5 km

16.30

Opp av soffaen

Den nye løypa skal være utfordrende for alle. - Terrengløypa har vært der fra gammelt av, men den trengte en god del utbedring. Nå er vi stolt av og arrangere et terrengløp for å markere åpningen og for å vise at vi har et lavterskeltilbud som kan benyttes av alle. Løypa er 1,5 kilometer lang, noe som betyr at de eldre må kanskje ta flere runder. Vi håper jo å få flest mulig folk opp av soffaen, sier Daleng og ler.

ANNONSE
Annonse