Salangen-Nyheter

Lauvanger Mikrobryggeri tenker stort:

Tettpakket sommer

Steinar Albrigtsen og Monika Nordli er blant de som skal besøke Lauvanger Mikrobryggeri i løpet av sommeren.

TENNEVOLL: Lauvanger Mikrobryggeri har planlagt hele sommerens konserter allerede, og den første fyrer de løs med allerede 18. juni, hvor bryggeriet skal få atter et besøk av Steinar Albrigtsen og Monika Nordli.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

For mange betyr sommeren lange varme dager, ferieturer og musikk. Linda Røkenes ved Lauvanger Mikrobryggeri kan fortelle at det allerede er planlagt mange konserter utover hele sommeren, og utover høsten. - De første konsertene som går starter 18. juni hvor Steinar Albrigsten og Monika Nordli kommer hit. Han hadde 25. års jubileum i fjor, og nå drar han rundt på norgesturné, sier Røkenes til nettavisen.

Konserter

Gjennom sommeren kommer det mange forskjellige band til mikrobryggeriet. Alle med forskjellige stiler til seg. - Country, rock, pop og blues er noe av sjangrene som vi blir å se mest til her på bryggeriet, forteller Røkenes. Helga etter at Steinar Albrigsten har vært her, vil Narvik-bandet KES opptre, og videre får bryggeriet besøk av Tromsø-bandet When Hell Freezes Over, som da er en The Eagles tributeband. Videre er det litt mer lokale band, blant annet Brain Damage, Sweet Scarlet og Senjahopen. - Alle er kjempeflinke og vi gleder oss til å få dem hit, sier Røkenes til nettavisen.

Senjahopen skal besøke bryggeriet i slutten av august.

Tilrettelagt

- Vi får flere henvendelser i uka fra musikere som vil spille her på bryggeriet. Vi må desverre velge litt ut, og fordele litt ut over hele året, sier Linda bestemt. Hun legger til at hun syns det er veldig hyggelig at musikerne viser tegn på å like seg på bryggeriet. - Vi har en egen musikerleilighet oppe på bryggeriet som de kan være. De får hjemmelaget mat og lokalt øl i kjøleskapet, sier Linda til nettavisen. Hun har blitt fortalt at musikerne synes scenen er fin å spille på. - Vi har støtte fra musikkutstyrordningen, hvor vi har kjøpt trommer, keyboard og forsterkere som står klar på scenen. Musikkerne kan bare ta med seg gitaren eller trommestikkene og bare sitte seg rett ned, sier Linda avslutningsvis til nettavisen.