Salangen-Nyheter

Alt i rute for årets husflid-messe:

Ti påmeldte så langt

Neste lørdag er det klart for den årlige julemessa til Salangen Husflidlag. Allerede er det ti påmelte, hvorav fire av disse er nye. – Dette er veldig bra, sier Martha Johansen ved Salangen Husflidlag.

SJØVEGAN: Neste lørdag er det klart for den årlige julemessa til Salangen Husflidlag. Allerede er det ti påmelte, hvorav fire av disse er nye. – Dette er veldig bra, sier Martha Johansen ved Salangen Husflidlag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 28.11.2018 kl 00:00

I år som i fjor inviterer Salangen Husflidlag til julemesse også i år. Allerede er det 10 utstillere påmeldte, av disse er det hele fire som er nye. I følge Martha Johansen som er medlem av Salangen Husflidlag som opplyser til nettavisen at det er bra at det er flere nye som velger å delta på julemessa som utstillere. – Det er også flere lokale utstillere som har meldt seg på. Ellers så er planleggingen i rute og vi forventer også i år et utvalg av håndarbeid og tresløyd, men i tillegg har vi i år utstillere som satser på barneklær. Vi håper enda på å få inn flere utstillere til årets julemesse, forteller Martha Johansen til nettavisen.