Salangen-Nyheter

Millionfisken 2013:

Tidlig evaluering

Torstein Sørensen håper på en god evaluering av årets Millionfisk. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Tirsdag 3. september klokken 18.00 samles medlemmene av Salangen Næringsforening til møte i Huset Mot Havet. Der skal de ha en oppsummering av Millionfisken 2013.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Salangen Næringsforening består av 46 medlemsbedrifter og arbeider for vekst i Indre Sør-Troms regionen. Både for å øke tilbudet til lokale bedrifter og for å tiltrekke ny virksomhet. Deres mål er å fremme næringslivets interesser i Salangen og omegn.

Evaluering

Tirsdag 3. september klokken 18.00, møtes medlemmene i Salangen Næringsforening for møte. Da skal de blant annet ha en oppsummering av årets Millionfisk-arrangement. Tidligere har det vært slik at Næringsforeninga har hatt en gjennomgang av Millionfisken på nyåret. - Vi ønsket å evaluere så tett opptil arrangementet som mulig i år, sier den nye lederen av næringsforeningen, Torstein Sørensen.

Arrangør

Salangen Næringsforening er en viktig aktør på arrangementssiden for Millionfisken sin del. Sørensen håper så mange som mulig kan møte denne tirsdagen i starten av september. - Det er momenter i forhold til årets Millionfisken som må drøftes allerede nå mens man har arrangementet friskt i minnet, sier han. Alle har som regel noe på hjertet, så jeg håper på godt oppmøte slik at vi får en god evaluering, avslutter Sørensen.