ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

TenSing i Salangen:

Til festival i Oslo

Hans-Erik Børve (t. v.) og Stine Myrmel Anker skal passe på ungdommene når de er i Oslo. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Nå på fredag reiser ungdommene ved TenSing i Salangen ned til Oslo for å oppleve Spekter festivalen i Bærum. Sammen med 2000 andre ungdommer skal det være konsert og spennende aktiviteter for tensingere.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

I februar besøkte ungdommene ved TenSing Norway Salangen for å besøke og vedlikeholde TenSing-grupper rundt omkring i Norge. Hans-Erik Børve kan fortelle at etter besøket ble flere ungdommer interessert i å melde seg på TenSing-gruppen i Salangen. - De gav oss en oppsving i arbeidet etter de var her. Nå har det begynt å bli et bra miljø med 15-20 ungdommer som kommer innom hver uke. Og nå på fredag reiser vi ned til Oslo for å være med på TenSing festivalen - Spekter, sier Børve og gleder seg til turen.

Spekter - festivalen

Det er Norges KFUK-KFUM som arrangerer sommerfestivalen som skal ha fokus på generell ungdomskultur via dans, drama og musikk der deltakerne selv får velge hva de ønsker å delta på. Rakel Jenssen forteller at hun meldte seg på TenSing i Salangen på grunn av at det er et veldig bra miljø, i tillegg som hun liker å danse og synge. Nå gleder hun seg til Oslo turen for å møte 2000 andre ungdommer. - Det blir spennende å møte andre engasjerte ungdommer som har samme interesse. I tillegg som jeg kan få lært masse forskjellige ting, sier Rakel ovenfor nettavisen. Kristi Børve nevner at det blir ikke bare festivalen som blir å være på timeplanen, men kanskje også en liten handletur. - Jeg får se om jeg kommer til å handle klær eller diverse andre ting, sier hun til nettavisen.

Anna Elise Anker (t. v.), Rakel Jenssen og Kristi Børve er noen av ungdommene som ble smittet av TenSing Norway da de besøkte Salangen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN