Salangen-Nyheter

Lokalband til Narvik:

- Tilbake på scenen igjen

Tribute to Pink Floyd- band skal ha konsert i Narvik 18. og 19.desember i år.

Etter et par år med avbrekk, skal Shine On - Pink Froyd Tribute tilbake på scenen. Medlemmene i bandet er alle lokale, fra Salangen, Lavangen, Gratangen og en fra Bardu. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Konserten skal være 18. og 19. desember på Folkets Hus i Narvik. Siden det er et offentlig arrangement er det plass til 200 stk, der alle vil få tildelt sete. Ellers vil alle andre korona-tiltak følges.

- Given kom tilbake og nå er vi klar for å fortsette der vi slapp for et par år siden. Vi har hatt noen utskiftninger i bandet, der vi har fått to nye kordamer fra Gratangen og en ny bassist. Vi er 100% forberedt og klare til å kjøre på, forteller Tom Andersen, som er vokalist og gitarist i bandet.

Showet vil inneholde mye av det "gamle" som de har hatt tidligere år, men noe nytt vil det bli, da dette er naturlig ettersom tiden går. Håpet er at de kan fenge de som kanskje ønsker noe annet enn bare de vanlige julekonsertene.

- Vi ønsker å gi folk noe tilnærmet normalt som kan gi glede, spesielt i en vanskelig tid, og vi tar covid-19 svært seriøst, avslutter Tom Andersen med.