Salangen-Nyheter

Næringslivet i Salangen:

Tilbyr gratis fiskehjelp

Stein Ivar Iversen er en av veilederne som vil være på Sport1 på Sjøvegan onsdag og torsdag denne uken. FOTO: ELBE.NO

SJØVEGAN: Onsdag og torsdag kan man komme innom Sport 1 Sjøvegan for profesjonell veiledning av representanter ved butikkens største leverandør av fiskeutstyr.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sport 1 Sjøvegan får onsdag besøk av Arild Wilhelmsen og Stein Ivar Iversen ved sin største leverandør av fiskeutstyr, Normark Norway AS (tidligere Elbe).  Wilhelmsen og Iversen vil være til stede i butikken hele dagen onsdag og torsdag formiddag, og tilbyr profesjonell veiledning til de som ønsker det i forbindelse med Millionfisken 2014.

Opplæring og veiledning

Stein Ivar Iversen driver med salg og opplæring ved Normark Norway AS. Under sitt opphold i Sjøvegan skal han sammen med Wilhelmsen drive med salgstøtte og opplæring av butikkens ansatte, samt veilede interesserte deltakere ved Millionfisken 2014.

- Stor fisk spiser mindre fisk

Iversens beste tips til de som ønsker å fange sjøørreten angår selvfølgelig agnet. - Det er så enkelt at stor fisk spiser mindre fisk, sier Iversen. Konkret foreslår han en Rapala wobbler og oppfordrer dessuten til å bruke imitasjoner. Iversen legger til at han selv har hatt suksess med Rapala wobbler og sjøørret.

Kom innom!

Iversen og Wilhelmsen kan vise frem utstyr tilpasset konkurransen og kommer i tillegg med generell veiledning til alle som ønsker det. Selv har de to ikke mulighet til å delta i år, men ser ikke bort fra at det blir deltakelse neste år.