Salangen-Nyheter

Tilbyr kiropraktikk på Sjøvegan

Kiropraktor ved Kiropraktorklinikken på Finnsnes, Hans Just Andersen (bildet) kan nå tilby behandling i Salangen hver fjortende dag. Behandlingen finner sted i Astafjord Trim og Helse sine lokaler på Sjøvegan.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

På bildet:

Kiropraktor Hans Just Andersen kan nå tilby behandling på Sjøvegan hver fjortende dag.

Tilbudet på treningssenteret hos Astafjord Trim og Helse på Sjøvegan er stadig økende. Nå har avtalen med Kiropraktorklinikken på Finnsnes kommet på plass, og dermed har Sjøvegan besøk av en fagutdannet kiropraktor hver fjortende dag. - Dette er et bra tilbud som vi nå kan tilby med klinikken på Finnsnes, konkluderer daglig Miriam Jensen Bekkeli. Det er den danske kiropraktoren Hans Just Andersen som tar timebestillinger på Sjøvegan. - Det er bra å kunne nå ut til flere i vår område, og levere denne tjenesten, sier Just Andersen.

God behandling

Hovedmålsettingen ved kiropraktorbehandlingen er å redusere smerte, fremme generell helse og øke livskvalitet ved å gjenopprette normal funksjon i bevegelsesapparat og nervesystem. Ved valg av behandlingsstrategi for den enkelte pasient, legger Hans Just Andersen vekt på å se pasienten i en helhetlig sammenheng. - Kiropraktorbehandlingen består av en rekke behandlingsmetoder hvor jeg hovedsakelig bruker hendene for å gjenopprette normal funksjon i ledd, muskler, bindevev og nervesystem, sier Andersen ovenfor nettavisen. Treningssenteret i Salangen håper at mange benytter seg av det nye tilbudet. - Vi kan ta imot timebestillinger og henvendelser til kiropraktortimer. Det er bare å ringe oss her på treningssenteret, sier Miriam Jensen Bekkeli.

Foto: Jon Henrik Larsen