Salangen-Nyheter

Skolekonferansen 2014:

Tildelt 180.000,- i støtte

Styreleder Kjell Kolbeinsen fra Sparebankstiftelsen SNN gav i dag 180.000.- til Nordnorsk Skolekonferanse 2014. Anne Grete Johansen mottok gaven på vegne av Ungt Entreprenørskap Nord-Norge.

Styreleder Kjell Kolbeinsen fra Sparebankstiftelsen SNN gav i dag 180.000.- til Nordnorsk Skolekonferanse 2014. Anne Grete Johansen mottok gaven på vegne av Ungt Entreprenørskap Nord-Norge.

TROMSØ: Ungt Entreprenørskap Nord-Norge har fått tildelt 180.000,- av Sparebankstiftelsen SNN i forbindelse med sin årlige skolekonferanse.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 18.07.2014 kl 00:00

Annonse
Annonse

Ungt Entreprenørskap (UE) er en ideell, landsomfattende organisasjon som i samspill med utdanningssystemet, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv.

Møteplass og kunnskapsløft

I slutten av august arrangerer Ungt Entreprenørskap Nord-Norge den årlige Skolekonferansen, hvor formålet er å gi lærere og skoleledere en møteplass i nordnorge, samt bidra til et løft i kunnskap hva angår landsdelens næringsliv og behov for fremtiden. I e-post til nettavisen skriver Kaja Baardsen ved UE Troms at "Nord-Norge har et stort behov for innovasjon og arbeidskraft, og vi har mange elever med yrkesfaglig bakgrunn som vi på sikt ønsker at de omsetter det de har lært på skolen til en mulig levevei, eller at de kommer hjem etter endt utdannelse og ser nye muligheter i allerede eksisterende bedrifter".

Tildelt støtte

Sparebankstiftelsen SNN har nå vedtatt å støtte Skolekonferansen med 180.000 kroner, noe entreprenørskapet setter stor pris på. - Ungt Entreprenørskap Nord-Norge er svært takknemlig for tildelingen og engasjementet Sparebankstiftelsen SpareBank 1 Nord-Norge viser barn og unge i de tre nordligste fylkene gjennom å støtte den årlige Skolekonferansen i Tromsø 27. – 28. august, sier Anne Grete Johansen, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Troms.

Positiv til Skolekonferansen

Sparebankstiftelsen SpareBank 1 Nord-Norge ønsker å stimulere tiltak til praktisk/yrkesrettet utdanning som ikke inngår som en naturlig del av offentlig sektors ansvar. - Ungt Entreprenørskaps Skolekonferanse 2014 er av stor betydning for landsdelen og passer stiftelsens formål med å dele ut gaver til allmennyttige formål, sier styreleder Kjell Kolbeinsen

.

Annonse