Salangen-Nyheter

Paula Ryeng:

Tildelt arbeidsmiljøprisen!

- Å motta en slik pris er svært spesielt, det er en ære, sier Paula Ryeng til nettavisen. FOTO: MARILEE GOULET

Salangen kommune har i år også del ut sin egen arbeidsmiljøpris.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Dette er en pris en ansatt i kommunen vil motta, og det er de andre arbeiderne i kommunen som kan komme med forslag til hvem som bør vinne denne prisen.

Prisen deles ut til den som sprer trivsel og glede på arbeidsplassen. En som uoppfordret gjør noe positivt for miljøet og arbeidsplassen. En støttende og oppmuntrende person som gir ros og varme til alle.

I år var det Paula Ryeng som mottok denne prisen av ordfører og et jublende kommunestyre.

Paula fikk denne prisen da hun er den som alltid passer på de rundt seg og ser til at de har det bra. Hun holder liv i det sosiale på helsesenteret og hun er alltid positiv og i godt humør. I tilegg gir hun ekstra oppmerksomhet til den som måtte trenge det. Paula har et stort hjerte med masse omsorg for pasientene, kollegaene sine og alle de andre rundt seg.

- Det var ovveraskende og jeg ble rørt når jeg mottok prisen! Man føler man blir satt pris på når man mottar en slik pris, forteller Paula Ryeng til nettavisen.

Det er første gang Paula mottar denne prisen. Dette er en pris hun syns det er mange på arbeidsplassen som fortjener, da de alle tar svært godt vare på hverandre.

Paula Ryeng er utrolig takknemlig for å ha vunnet denne prisen. FOTO: MARILEE GOULET.