Annonse
Salangen-Nyheter

Utlysning av kulturmidler:

Tilskudd til fordeling

Kommunalt tilskudd til kulturarbeid kan gis til lag og foreninger innenfor kommunens grenser. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Kommunalt tilskudd til kulturarbeid kan gis til lag og foreninger innenfor kommunens grenser. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Lag og foreninger som driver med aktivt kulturarbeid kan søke om kommunal støtte til kulturarbeid i Salangen kommune. Kultursjefen har et inntrykk at midlene har betydd mye for lag og foreninger.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Salangen kommune bekjentgjør prosedyrer og søknadsfrister for de organisasjoner i Salangen som ønsker å søke om kulturmidler for 2017. Kulturmidler er en kommunal pot som deles ut til lag og foreninger hvert år. Kultursjefen Kurt Jan Kvernmo ønsker også i år å dele ut kulturmidler til lag og foreninger som er operativ i Salangen kommune eller tilsluttet et nettverk av organisasjoner både i det regionale og det nasjonale planet. - Om et idrettslag skal få støtte fra oss må de være medlem i Norges Idrettsforbund, forklarer han ovenfor nettavisen.

Vedleggene som avgjør

Det er fastsatt følgende søknadsprosedyre og krav til søknadene. Søknaden som fremmes til Salangen kommune skal ha godkjent regnskap og årsmelding, vedtatt budsjett for søknadsåret, og klar målsetting og handlingsplan over det videre arbeidet i laget. - Midlene vil bli delt, men om et lag som har godt budsjett vil ikke bli prioritert med mindre de ikke har et opplegg som de virkelig brenner for. Det er vedleggene som er grunnlaget for hvor mye penger som blir delt ut, fortsetter Kvernmo til nettavisen.

Søknadsfrister og informasjon finner du på Salangen kommune sine nettsider.

Annonse