Salangen-Nyheter

I år som i fjor:

Tirsdag blir det stafett

Førstkommende tirsdag går startskuddet for årets Tinestafett på Sjøvegan. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: I tradisjon tro arrangerer Salangen skole også i år TINEstafetten, og har invitert elever fra nabokommunen til Idrettsheia førstkommende tirsdag for å være med å delta.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Tirsdag, 31. mai arrangeres atter en gang TINEstafetten her i Salangen. Til nå er det rundt 320 påmeldte elever som skal være med å delta på stafetten. Fra klokken 09:30 vil det allerede være duket for andre aktiviteter oppe ved idrettsheia på Sjøvegan, hvor det skal konkurreres i flere øvelser, både klassiske og litt mer kreative aktiviteter.

Slik så det ut i fjor under Tinestafetten, da var det i underkant av 300 deltakere, i år er det ventet flere. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN.

Løper på kunstgressbanen

- Det blir et lite opplegg i forkant av selve stafetten med forskjellige øvelser blant annet fotball-crocket. I tillegg skal niende trinn ha kafé med salg av blant annet pølser og brus. For selve stafetten har vi laget en løpebane rundt kunstgressbanen hvor hver etappe blir på en halv runde, med i alt åtte etapper i hvert løp, forteller arrangør og lærer ved Salangen skole, Vegard Bjørstad.