Salangen-Nyheter

Farger Strandparken:

Tivoliet ankom Sjøvegan

Allerede denne torsdagen 4. juli Kl. 17.00 kan du teste ut karusellene til helga. Tørr du å prøve råskinnet av en karusell, «Swing Out» som i fjor var en av de mest populære karusellene under Millionfisken? FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Sent i går kveld rullet det mange store og fargerike trailere gjennom Sjøvegan sentrum. Det var «Hugos Tivoli» som ankom Sjøvegan noen dager i forveien av Millionfisken. Hvilket karuseller kan man forvente i år?

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Hugos Tivoli har årlig vært en attraksjon under Salangens største fiskefestival; Millionfisken. Besøkende kan glede seg til noen tøffe karusellturer på ettermiddagen og kvelden de første festivaldagene, og nesten hele lørdagen. Unikt av året er tivoliets plassering på Strandparken. God utsikt til fjorden fra karusellene og nærliggende Sjøvegan sentrum gjør at styreleder i Millionfisken, Torkel Rørstrand tidligere bemerket i nettavisen at det blir en super plassering for tivoliet i år.

Overnattingsmuligheter

Strandparken ligger sentral i Sjøvegan og har tidligere år blitt brukt som campingplass for besøkende, men Torkel bekreftet ovenfor nettavisen at det ikke skal bli mindre tilgjengelige campingplasser i år som tidligere, ettersom de har lagt opp til at Idrettsheia skal ha plass til alle besøkende som kommer med caravan. Allerede denne torsdagen 4. juli Kl. 17.00 kan du teste ut karusellene til helga. Tørr du å prøve råskinnet av en karusell, «Swing Out» som i fjor var en av de mest populære karusellene under Millionfisken?

Les også:

- Tivoliet flyttes