Salangen-Nyheter

«Take a walk on the Wild Side»:

To konsert-omganger i år

Ustemte fruer så dagens lys høsten 2015. Damekor består av cirka 30 flotte medlemmer som liker å synge alt fra klassisk til litt mer rock. FOTO: LILLJAN ROGNE NERVIK

SETERMOEN: Ustemte Fruer står klar til nok en fabelaktiv høstkonsert som i år har fått navnet «Take a walk on the Wild Side». – Vi har en ny dirigent som har tatt oss nye veier, sier Maria Huske Michaelsen Isvik.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ustemte Fruer er et allsidig damekor i Bardu kommune, som årlig gir en konsertopplevelse for å varme opp tiden med nysnø på fjellet og kjølige kvelder. Koret utvikler seg stadig, og fikk relativt nylig en ny dirigent som har utfordret koret og tatt dem på nye musikalse veier. Nestleder i Ustemte Fruer, Maria Huske Michaelsen Isvik skryter varmt av dirigenten og føler at hele gjenget er motivert for årets høstkonsert. – Vi har en ny dirigent med mye kompetanse som tar oss nye veier og videreutviklet oss. Vi har tatt på oss større musikalske utfordringer, men vi er fortsatt litt rå, som Ustemte Fruer skal være, sier Isvik og ler.

I år kan man bestille billetter til konserten på nett.

Klikk her for å se prisene.

Litt mer enn normalt

Det energiske damekoret skal i år kjøre to konserter nå lørdag, 12. oktober. Isvik mener det skal kunne appellere til forskjellige målgrupper. – Første konsert skjer Kl. 15.00. Da blir det salg av både kaffe og kaker. Senere på kvelden, Kl. 19.00 har vi konsert nummer to, og da blir det salg av litt annet. Øl og vin, samtidig som at Anja Renee Vedal fra Vinbanken stiller opp med småretter, forteller Isvik og bemerker det er godt å ha et slikt samarbeid.

Profesjonelle musikere

Ustemte Fruer består størst av musikkglade personer som brenner for å gi musikalske opplevelser som folk gjerne vil ønske å oppleve igjen, men Isvik deler med nettavisen at de i år har et band bestående av utdannet jazzgitarist, John-Kåre Hansen, Dag Erik Pedersen på bass, Svein Erik Pedersen på trommer og Eivind Valnes med tangenter. – John-Kåre ble kåret til årets samiske komponist 2019, og det er veldig bra å ha dem med oss. Jeg tror vi har scoret et skikkelig bra band, sier Isvik fornøyd, og legger avsluttende til at dette blir en fin opplevelse for de som kommer til Setertun denne helga. – Folk kjenner sin besøkelsestid, og vi gleder oss og ser fram til en strålende aften på Setertun, avslutter Isvik.