Salangen-Nyheter

Gode besøkstall ved Extra Sjøvegan:

- Tøft, men utrolig artig!

Extra Sjøvegan har hatt en stor andel besøkende etter den store åpningsdagen i forrige uke, og butikksjef Agnar Magne Fossbakk (innerfelt) er rikelig fornøyd med antall kunder. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Den nye Extra-butikken i Sjøvegan har vært åpen i totalt fire dager i Sjøvegan, og det er klart for butikksjef, Agnar Magne Fossbakk at butikkskiftet skapte mye oppmerksomhet i bygda.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Etter den store åpningsfesten i Salangen som tok plass da Extra Sjøvegans splitter nye og topp moderne butikk ble ferdigstilt, er det ikke å stikke under en stol at det har vært et stort antall besøkende som var nysgjerrige på hvordan den nye butikken ble. Etter totalt fire åpningsdager, kan daglig leder, Agnar Magne Fossbakk smile bredt over oppmerksomheten de har fått. - I løpet av forrige uke og helga som har vært, har vi hatt en hel "Salangen-befolkning" med kunder. Det kan ikke sammenlignes med hvordan vi ellers har det, siden vi nå har ligget på fire, kanskje femdobbelt antall besøkende, sier den stolte butikksjefen til nettavisen.

Masse varer

De fire siste arbeidsdagene har vært innholdsrik for Agnar Magne Fossbakk, og alle de ansatte ved Extra Sjøvegan, og selv om dagene kan beskrives som tøff, er Fossbakk veldig fornøyd med innsatsen deres. - Selv om det ble et mye større press enn forventet, taklet alle det fint, og de har gitt klare tegn for at de er glad for alle besøkende til butikken, og det praktiske som ligger bak ved å gjøre jobben, forteller Fossbakk fornøyd, og kommenterer videre at de måtte underveis få inn to ekstra leveranser av frukt for å holde disken full. - Jeg har vært med på flere åpninger av Extra-butikker, men denne har definitivt vært den mest suksessfulle jeg har opplevd. Det gikk over alle forventninger, og vi er rikelig fornøyd, avslutter Fossbakk til nettavisen.