Annonse
Salangen-Nyheter

Gratangen har allerede planlagt

Togstasjon - før linje

Før toglinjene til den aktuelle Tromsbanen er lagt - har allerede politikerne i Gratangen gjort klart for togstasjon på Kvernmoen. - Det er spenstig, men vi har i arealplanen gjort klart for det, sier ordfører Eva Ottesen (t.v).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 27.02.2009 kl 00:00

Annonse
Annonse

På bildet:

Steinar Nygård i Gratangen kommune la i går kveld fram arealplanene for Gratangen kommune.

I et sent kveldsmøte i går kveld for kommunestyret, ble forslag til arealplanen for Gratangen kommune lagt fram. På planen har kommuneadministrasjonen allerede planlagt en togstasjon på Kvernmoen. Dette slik at alt skal være klart når den mye omdiskuterte Tromsbanen en gang i tiden blir realitet. Representantene fra samtlige parti applauderte planene som ble lagt fram av enhetsleder for teknisk avdeling Steinar Nygård.

Spesielt

Det at en kommune i Troms, som Gratangen allerede legger fram klare planer for hvor man ønsker at en togstasjon skal ligge i sin respektive kommune er spesielt. - Det er spenstig og artig. Spesielt når kommunestyrets representanter applauderte dette, sier ordfører Eva Ottesen til nettavisen. Det som gjenstår er å se når planene for Tromsbanen en gang vil bli lagt fram - men uansett er Gratangen tidlig ute med dette arbeidet.

Foto: Jon Henrik Larsen

Annonse