Salangen-Nyheter

Fornøyde ØSIL- spillere:

Tok gull i fotballturnering

Torgrim Paulsen mottar pokal for 1. plass.

SVOLVÆR: I helga stilte Øvre Salangen Idrettslag opp på Skårungen Cup i Svolvær. Etter en iherdig innsats i finalekampen gikk ØSIL seirende ut mot Leknes med sluttresultat på 7-0.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

ØSIL fikk gull i sin pulje, gutter 14. Finalekampen mot Leknes endte med 7-0 til ØSIL, og trener Odd Lennarth Thomassen er svært stolt over fotballspillerne. - Vi startet litt dårlig med tap på første kamp, men så vant vi de resterende kampene. Scoringene var jevnt fordelt mellom spillerne, men akkurat i finalen fikk Christian Sørensen de tre første målene. Gjennom hele turnering var alle med på å score, sier Odd Lennarth ovenfor nettavisen.

ØSIL var med på Skårungen Cup i Svolvær i helga, og ble vinner av sin pulje, G14. FOTO: PRIVAT

ØSIL var med på Skårungen Cup i Svolvær i helga, og ble vinner av sin pulje, G14. FOTO: PRIVAT

Stolt trener

Odd Lennarth kunne fortelle at noen av spillerne var nervøs i finalen, men de fikk likevel full utelling på banen. - Kampen ble skikkelig bra. De viste god innsats, bra spill og flotte scoringer. Etter første scoring senket de skuldrene og fikk fart på kula. Det ble sykt bra, sier Lennarth stolt. Med en seier fra Skårungen Cup sier Odd Lennarth at laget er klar til å stille opp på Coop-turneringen på Idrettsheia førstkommende helg.