Annonse
Salangen-Nyheter

Salangen IF Turns jenter:

Tok gullmedalje i KM

På bildet: SIF Turns særtropp viser seg stolte fram med medaljer rundt halsen, i kretsmesterskapet i Tromsø søndag.

På bildet: SIF Turns særtropp viser seg stolte fram med medaljer rundt halsen, i kretsmesterskapet i Tromsø søndag.

I helga deltok Salangen IF Turns særtropp på kretsmesterskap (KM) i Tromsø. Det gikk svært så godt for jentene, som kunne dra hjem med gullmedaljer i sekken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det var TUIL Tromsdalen Turn som arranserte årets Kretsmesterskap (KM) i troppsgymnastikk i Tromsdalshallen i går søndag. SIF Turn fra Salangen stilte med en særtropp (junior) bestående av 16 fantastiske turnjenter. Nummeret jentene viste fram, resulterte til slutt at det ble gullmedalje med hjem til Salangen. Jentene fikk totalt 246 poeng i konkurransen. Der de slo Bardufoss Turn med 40 poeng i konkurransen. - De var utrolig glade og stolte etter konkurransen. De var veldig flinke, sier en stolt trener Nadja Johnsen til nettavisen.


På bildet:

Salangen IF Turns særtropp viser seg stolte fram etter og ha blitt kretsmestere i Tromsø i går søndag.


Mye på kalenderen

Jentene har nå mye de skal gjøre fremover. Fredagen, 12.november reiser de til Oslo for å delta i Nasjonal Show oppvisningskonkuranse.  Til våren blir det igjen Nord Norges mesterskap ( NNM ). -  Vi gleder oss veldig til juleoppvisningen den 4.desember. Der håper vi at mange foreldre og andre interesserte møter frem, avslutter Nadja Johnsen.

Annonse