Salangen-Nyheter

Bankbygget på Sjøvegan:

Tomme banklokaler

Til høsten står Egil Lynum uten leietakere i banklokalene på Sjøvegan. Da er Sparebank1 Nord Norge ferdig med leiekontrakten. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Det er enda en del tomme lokaler i det gamle bankbygget på Sjøvegan. Egil Lynum som eier bygget forteller at banken har kontrakt frem til høsten i år, men om interesserte melder seg, kan banken løses ut før tiden.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lokalene i første etasje ved bankbygget på Sjøvegan står enda tomme, det er enda banken som leier det ene lokalet. Lokalene ligger sentralt til midt i sentrum og var i følge eier, Egil Lynum pusset opp i 2011. Selv om banken enda disponerer ene delen av bygget understreker Egil Lynum ovenfor nettavisen at de vil kunne løses ut hvis interesserte skulle melde seg.

540 kvadratmeter til leie

Det er ifølge Lynum synd at banklokalet står tomt. Her finnes det potensial for å skape nye næringer i kommunen, i tillegg til at det ikke er spesielt tiltrekkende å se på når bygget står tomt i denne delen. Nå i vår flyttet butikken "Foxtail" inn i lokalene ved siden av banklokalene - Det er flere rom og flotte lokaler med mange brukermuligheter i de tidligere banklokalene, avslutter eier, Egil Lynum til nettavisen.