Salangen-Nyheter

Andre gang på kort tid:

Tomme for popcorn

Jimmy Treland mener det er leverandørens feil at hyllene står tomme. FOTO: VEMUND MATHIESEN

SJØVEGAN: For andre gang på kort tid er Coop Prix på Sjøvegan tomme for popcorn. Nå lurer de på om det er leverandøren som gjør noe feil.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 01.08.2012 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Etter at nettavisen har mottatt flere tips om at noen av varehyllene på Coop Prix på Sjøvegan stod tomme, tok Salangen-Nyheter en tur til butikken. Det viste seg at de var tom for micropopcorn. Daglig leder på Prix, Jimmy Treland, er ikke sikker på hva problemet kan komme av. -Det har skjedd før, og jeg veit ikke hva som har skjedd. Vi bestiller varer to ganger i uka, så dette må være en feil utenfor vår butikk, sier Treland.

Vil rydde opp

Jimmy Treland tror ikke at problemet kommer av at folk i Salangen spiser ekstremt mye popcorn, men heller at det er problemer hos leverandøren. -Det er jo ferie og ferieavvikling nå i sommer, så det er mulig at dette er noe av årsaken til problemet. Samtidig legger Treland til at dette skal de ordne opp i. - Vi beklager virkelig at det er tomt for de varene vi er tomme for, og vi gjør så godt vi kan for å fikse opp i problemet, avslutter butikksjefen.