Salangen-Nyheter

Likevell positiv utvikling for Rema 1000:

Tomme hyller i butikken

Grunnen for flere tomme hyller på Rema 1000 er lett å forklare. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Mange trofaste kunder har kommentert at hyllene har blitt mer og mer tomme i den blå dagligvarebutikken i Sjøvegan- sentrum. Grunnen er langt i fra alvorlig, i følge kjøpmann Fawad Ariapoor.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Enkelte salangsværinger og kunder til Rema 1000 har vært bekymret for at de har opplevd tomme hyller i butikklokalet. Kjøpmann Fawad Ariapoor sier at dette er ingen grunn til bekymringer. - Vi bestiller ikke mer varer enn det vi trenger. Når vi bestiller varer gjør vi det slik at vi dekker det behovet som er i Salangen og har fortsatt litt til overs, sier Ariapoor til nettavisen. Selv har han ikke opplevd at noen har kommentert at hyllene er tomme, men han har likevel en tanke om hvorfor folk opplever dette. - Jeg er opptatt av å ha orden i hyllene, og det skal være ryddig og pent i butikken. I tillegg har det vært en økning i antall kunder noe som er svært bra, sier Ariapoor fornøyd.

Bekrefter kundevekst

Regiondirektør for Rema 1000 Nord, Ronny Repvik kan bekrefte at det har vært en kundevekst for butikkkjeden i Salangen. - I den siste tiden har det vært en positiv utvikling for Rema 1000 over hele Troms. Vi ser fram til fortsettelsen og skal gjøre vårt beste for at REMA 1000 skal vokse ytterligere på Sjøvegan, sier Ronny avsluttende til nettavisen. Om den plutselige kundeveksten er grunnen for at noen opplever tomme hyller kan ikke Ronny svare på.