Salangen-Nyheter

Suksess for turnering i helga:

Tommelen opp !

Her spiller Bardu mot Senja/Rossfjorden i en av kampene i årets Coop Idrettsheia Cup. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Her spiller Bardu mot Senja/Rossfjorden i en av kampene i årets Coop Idrettsheia Cup. FOTO: JON HENRIK LARSEN

IDRETTSHEIA: Det ble en ren suksess med Coop Idrettsheia Cup i helga. Lag fra hele området kom til Salangen for å spille lørdagen. Turneringsansvarlig Per Inge Pedersen (bildet) var strålende fornøyd.

Publisert:

Annonse
Annonse

Det var nesten 70 lag påmeldt til turneringen fordelt på rundt 600 spillere. Lagene kom fra regionen rundt Salangen. Totalt var det rundt 1500 mennesker på Idrettsheia lørdag formiddag og ettermiddag i forbindelse med turneringen, og artig var det. Det synes iallefall turneringsansvarlig Per Inge Pedersen. - Det er utrolig flott å se på. Dette har virkelig slått til og folk kommer hit og prioriterer denne turneringen, sier Pedersen tydelig stolt. Han og resten av dugnadsgjengen i SIF Fotball får skryt fra deltakerne for at turneringen er veldig kompakt og samlet på et sted, og med alt godt tilrettelagt.

Leder i fotballgruppa i Bardu IL, Terje Nyberg og sønnen Morten Nyberget var begge fornøyd med helgas Coop Idrettsheia Cup. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Størst på turneringen

I år var det Bardu IL som var størst på turneringen, iallefall når det kom til påmeldte lag. - Vi har i år meldt på 21 lag. Vi har faktisk et eget styrevedtak i klubben som sier at vi skal prioritere slike turneringer som dette som i nærheten av oss selv, sier leder i fotballgruppa i Bardu IL, Terje Nyberget til nettavisen. Han skryter av at turneringen har tilpasset seg etter deltakerne. - De fikk tilbakemeldinger fra oss i fjor om at de burde endre på en del ting og kanskje bli bedre. I år har de ordnet dette og det er viktig for oss som deltakere og se at det vi kommer med av forslag og tilbakemeldinger blir tatt til etterretning, sier Nyberget.

En utrolig flott jobb ble gjort av frivillige i SIF Fotball. Blant annet ved grillen på turneringsområdet. FOTO: JON HENRIK LARSEN

- Fortsette og vokse

Turneringsansvarlig Per Inge sier at man ønsker og vokse med turneringen til neste år. - Vi tenker at det er mulig og få turneringen enda større til neste år. Vi har slik jeg ser det nå plass til en sjuerbane til eller to femmerbaner. Dersom vi velger det siste så kan vi ta opp mot 90 lag på en dag. Men logistikken må også være med oss da, sier Pedersen smilende.

Salangen IFs småguttelag stakk til slutt av med seieren i finalen, og ble også vinnere av Coop Idrettsheia Cup 2014.