Annonse
Salangen-Nyheter

Ny sesong for Elvelund Camping:

Tor-Arne åpner dørene

Elvelund Camping starter sommersesongen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Elvelund Camping starter sommersesongen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

ELVELUND: Etter en helg med god dugnadsånd, åpner Elvelund Camping dørene for sommersesongen. Førstkommende fredag klokken 10.00 kan man igjen spise både lunch og middag på campingen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Elvelund Camping ligger idyllisk til ved utløpet av Salangselva, og campingen består i dag av 70 campingvognplasser, 2 hytter, 6 rom og teltplasser. Nå gjøres det klart for sesongåpning.

Populær

Campingplassen har sesongåpent fra 1. juni til 15. september hvert år. De kan tilby en ferie i rolige omgivelser med blant annet nydelig utsikt og flott natur. Kafeen tilknyttet campingen har blitt svært populær, både blant gjester og lokalbefolkning. Under sommersesongen er det gode tall å hente for Elvelund Camping. Både lokale, norske og utenlandske gjester liker seg ved Salangselva.

Forberedelser

Det har blitt gjennomført dugnadsarbeid på Elvelund i helgen, slik at campingplassen er rustet for 2013-sesongen. Både hekk, trær, busk og plen har blitt trimmet. - Det er prisverdig og utrolig flott at så mange bidrar under den årlige dugnaden. Jeg syns det er viktig for førsteinntrykket at man har det fint og ryddig rundt seg, sier Chruickshank til nettavisen.

Sesongåpning

Tor-Arne Chruickshank åpner Elvelund camping førstkommende fredag. Dermed er nok et spisested i Salangen åpent for sommersesongen. Det blir både lunsj og middagsservering på Elvelund, og Chruickshank forteller at serveringene har vært et populært innslag. - Det er gøy å se at folk benytter seg av spisestedene som har etablert seg i kommunen. Førstkommende søndag 2.juni blir det blant annet servert "saltkjøtt" som dagens middag.

Fremtidsplaner

Det skjer også andre ting i kulissene på Elvelund Camping. Tor-Arne har nemlig som mål å bygge ytterligere 9 hytter til gjestene sine. - Det har vært stor pågang på hytteutleie, og siden vi kun har hatt 2 tilgjengelige hytter tidligere, tror vi dette kan slå ut meget positivt, sier han. - Det er en lang vei å gå før planene er gjennomførbare, men vi har sett at behovet er der, forteller han. Siden åpningen i 1989, har campingen blitt utvidet 2 ganger. Senest i 2005, hvor det dukket opp 40 nye vognplasser.

Annonse