Salangen-Nyheter

Kan nå søke om oppstillingsplass:

– Torget er attraktivt

Det blir også salgsboder under årets arrangement av Millionfisken. Nå kan det bestilles oppstillingsplass.

Det blir også salgsboder under årets arrangement av Millionfisken. Nå kan det bestilles oppstillingsplass.

SJØVEGAN: Under Millionfisken er det ikke bare fisk og konkurranse som er i fokus. Et aktivt sentrum er også viktig, der "bybildet" bygges med torghandel. Nå kan man avtale oppstillingsplass til utesalg.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det vil i tradisjonens tro være plass for et begrenset antall uteselgere / salgsboder i sentrum av Sjøvegan under Millionfisken 2019. Torget blir en sentralt sted for innbyggere og besøkende å tilbringe tiden når de ikke befinner seg i Sagfjorden for å prøve sin infangst av vinnerørreten. Kontaktperson, Ellen Lise Woll bemerker at de bruker å ha tidlig etterspørsel, og at det allerede er mellom 5 - 10 som har meldt interesse for å ta en del av torget. – Mange kommer i siste liten, og vi ville legge ut melding så det var mulig å gjøre det tidligere. De som har meldt interessen er tilbakekommere, forklarer Woll.

Litt væravhengig

Det beste torget kommer ofte med solskinn og varme, derav de fleste ikke vil stå ute i grisvær og selge varer, men for folket er torghandelen en viktig bidragsyter til en flott tilværelse. – Det er populært blant folk, og er med på å skape en fin ramme, sier Ellen Lise Woll til nettavisen. Det vil kunne inngås avtale for oppstillingsplass til utesalg under Millionfisken for perioden fra og med torsdag 4. juni 2019, Kl. 09.00, til og med søndag 7. juli Kl. 15.00.  Har du en noe fint å selge og vil ta en del av årets torghandel under Millionfisken kan du ta kontakt med Ellen Lise Woll. 

Klikk her for praktisk informasjon.

Annonse