Annonse
Salangen-Nyheter

TV-aksjonen «Sammen redder vi liv»:

Torhild og Tormod gikk for den gode saka!

Torhild og mannen Tormod Aglen var to av totalt 24 personer som gikk søndag formiddag for TV-aksjonen.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Torhild og mannen Tormod Aglen var to av totalt 24 personer som gikk søndag formiddag for TV-aksjonen. Foto: Jon Henrik Larsen

Søndag formiddag arrangerte Salangen kommune i samarbeid med Salangen Idrettsforening Friidrett turmarsj til inntekt for årets TV-aksjon.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 24.10.2022 kl 09:18

Annonse
Annonse

I en kald og til tider sterk vind gikk hele 24 personer turmarsjen søndag. Oppmøte var på Strandparken i sentrum av Sjøvegan. Her fikk man tildelt kart for løypen som hadde to alternativer. Det ene alternativet var fra Strandparken til Elvelund camping og tilbake til Strandparken.

Alternativ nummer to var fra Strandparken, til Elvelund Camping og videre til den nye gapahuken på Hundbergan og tilbake til Strandparken via Laberg. Det var ikke så mange som gikk den siste ruta, men heller den første. Dette på grunn av været som var søndag her i Salangen.

Agnes Amundsen var med å gikk for TV-aksjonen søndag. Totalt 8 kilometer la hun bak seg for den gode saken. Det resulterte i at hun ble trukket ut som en av tre vinnere på gavekort fra Frisklivssentralen.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Agnes Amundsen var med å gikk for TV-aksjonen søndag. Totalt 8 kilometer la hun bak seg for den gode saken. Det resulterte i at hun ble trukket ut som en av tre vinnere på gavekort fra Frisklivssentralen. Foto: Jon Henrik Larsen


Agnes Amundsen var en av de som gikk den lengste ruta. Hun gikk totalt 8 kilometer søndag formiddag.

- Det var en kald fornøyelse. Jeg gikk hjemmefra og helt opp til gapahuken på Hundbergan. Og gikk via Laberg og tilbake hit til Strandparken, sier Amundsen når nettavisen møter henne. Hun var også så heldig og bli en av tre vinnere som fikk tildelt gavekort fra Frisklivssentralen i Salangen. Det var et gavekort på Sport1 Sjøvegan på kr. 200,-.

Disse vant gavekort på 200,- kroner

  • Agnes Amundsen
  • Njord- Aksel Martinsen
  • Kornelius Marentius

Penger til TV-aksjonen

Det ble også noen kroner til TV-aksjonen fra turmarsjen, som hadde deltakeravgift for både voksne og barn, samt familiepris. Alt dette gikk til årets aksjon.

Coop Extra Sjøvegan stilte opp med gratis frukt og kaffe til arrangementet søndag formiddag.

Komiteen i SIF Friidrett var samlet i gapahuken på Strandparken søndag fra klokken 12.00 til 14.30, for å ta i mot og registrere deltakere som gikk for TV-aksjon saken i år. Her var det også varm kaffe og et kakestykke å få servert for deltakerne.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Komiteen i SIF Friidrett var samlet i gapahuken på Strandparken søndag fra klokken 12.00 til 14.30, for å ta i mot og registrere deltakere som gikk for TV-aksjon saken i år. Her var det også varm kaffe og et kakestykke å få servert for deltakerne. Foto: Jon Henrik Larsen

Annonse