Salangen-Nyheter

Torstein på alle vegger !

Du har kanskje lagt merke til det du også? Torstein Sørensen (bildet) på Joker på Medby pryder for tiden alle butikkvegger i kjeden, i hele Norge. Han har også inntatt Norges største avis.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Torstein Sørensen henger på alle butikkvegger i hele Joker-kjeden i Norge akkurat nå.

I gamle dager hengte man opp bilder av personer som var ettersøkt i landet på vegger på butikker og barer. Man skulle tro at butikksjefen for Joker på Medby her i Salangen, Torstein Sørensen var ettersøkt. Men det er han ikke. Den enkle grunnen for at den spreke butikksjefen henger på butikkveggene i Joker-kjedens butikker i Norge, er at han er med i en stor reklamekampanje i forbindelse med jubileumet til Joker. - Det er jo veldig artig. Jeg var jo på to sider i avisen VG på fredagen. Det er sjelden at noen fra Salangen har fått to sider i Norges største avis, ler Torstein Sørensen.

På bildet:

Her er de to reklamesidene i Verdens Gang (VG) på fredagen.


Service er mottoet

I reklameannonsen går det fram at Joker-kjeden satser på god service til sine kunder i sine foretninger i Norge. I Salangen kan vel mange skrive under på at Torstein er en service-mann. Han kjører ut varene som de eldre, som ikke kan komme seg på butikken bestiller av han. Han pakker ned varene du kjøper i hans butikk, mens du betaler. En mann med god service-innstilling. - Jeg har tro på at dersom man skal overleve i dette yrket, og spesielt slik som jeg ligger til med min butikk i ytterbygda, så må man yte god service for at kundene skal like seg og komme igjen, sier Torstein Sørensen ovenfor nettavisen.

Alle foto: Jon Henrik Larsen