Salangen-Nyheter

Positiv slutt på året for Joker på Medby:

Torstein vokser mest !

Eier av Joker Medby, Torstein Sørensen. FOTO: VERONICA KLAUSSEN

SJØVEGAN: Til neste sommer er det 10 år siden Torstein Sørensen overtok Joker- butikken på Medby. Nå skal han selge det som er blitt en vellykket butikk i vekst.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Joker- butikken på Medby har nå fått skryt av Joker- ledelsen. Butikken til Torstein på Medby er den Joker- butikken som har vokst mest i omsetning det siste året. Med en vekst på hele 13 prosent har Torstein Sørensen vist at det er mulig å drive god butikk i ei lita ytterbygd.

Selges

Torstein Sørensen er veldig stolt over hva han har fått til i disse ti årene han har drevet butikken på Medby. Han har i tillegg utvidet med en pub i kjelleren, også driver han med utlevering av MyPac -pakker fra butikken. Butikken har vært drevet i mange år, men Torstein tok ikke over før sommeren 2002, og har etter det bygd opp butikken, sakte med sikkert til den stabile butikken som den er i dag. - Vi er den butikken som har vokst mest i omsetning det siste året og det er vi stolte av, sier Torstein Sørensen. Likevel har han valgt å selge butikken og Fryseriet pub. - Jeg er blitt pensjonist nå, så det er på tide at andre overtar. Jeg har gjort min jobb nå, og jeg har jobbet siden jeg var 15 år, så nå er det på tide å slappe av litt , sier Sørensen fornøyd.

Kjøper

Det er ikke avgjort ennå hvem som skal kjøpe butikken, men Torstein har flere interesserte og de som ender opp med å overta vil få en veldrevet og flott butikk som er i vekst, og som har store muligheter i fremtiden. I tillegg vil de få en flott pub med på kjøpet. Fryseriet er det Torstein som har bygd opp etter at han overtok. - Da jeg overtok var hele kjelleren her en leilighet med to vinduer og nå er det en veldrevet pub, sier Torstein. Lokalene er flotte og alt er veldig gjennomført. De opplever som alle andre svigninger i besøkstallet, men de har et godt gjennnomsnittelig besøkstall året igjennom.

Joker

Da Joker Norge fylte ti år i 2007 ble det gitt ut en bok hvor det er brukt flere bilder av Torstein Sørensen og Joker- butikken på Medby. Torstein var også brukt i en to helsiders annonse i VG samme år. Til neste år har Joker Norge 15 års jubileum og da har Torstein 10 års jubileum på Medby. Men om han fortsatt har butikken eller om den er overtatt av nye eiere er fortsatt litt usikkert. Pr. i dag er i allefall han den eneste i dette distriktet som kjører ut varer til sine kunder. To dager i uken, tirsdag og fredag kjører han ut varer til både bedrifter, lag, foreninger og sågar privatpersoner. Dette er nok med på å gjøre butikken populær. Slik service er det ikke mange bedrifter som har i dag. Han har også helligdagsåpent, noe som gir innbyggerne i Salangen en mulighet til å handle selv om alt annet er stengt.