Salangen-Nyheter

Besøker "Kåre på kaia":

Tove kommer til Salangen!

Malin Bredahl Woll, representant og kandidat i Salangen Arbeiderparti.

SJØVEGAN: Tirsdag 3. september inviterer Salangen Arbeiderparti til åpent møte og sang med Tove Karoline Knutsen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Arrangementet finner sted kl. 18:00 på Kåre på kaia, og Salangen Arbeiderparti regner med at det blir samtaler om helse- og eldre politikk, blandet med Knutsens sang og de drikkene man kan kjøpe hos Kåre på kaia. Salangen Arbeiderparti inviterer alle som har anledning, men gjør oppmerksom på at, på grunn av oppussing, kan man kun betale med Vipps om man ønsker noe å slukke tørsten med.

Det blir veldig artig

Politiker Tove Karolien Knutsen sier på telefon at hun ble invitert av Salangen Arbeiderparti for lenge siden, og gleder seg veldig til tirsdagen. Hun har vært med på lignende aktiviteter i varierende regi før, og da hun har bakgrunn i både musikk og politikk mener hun det kommer til å bli veldig artig å snakke litt om politikken, men først og fremst at de som kommer får synge sammen med henne og ha et fint treff.

Håper så mange som mulig kommer

Knutsen sier at hun liker å bruke musikken sin i sammenheng med det politiske. — Jeg har vært mange ganger i Salangen, og gleder meg til å komme, sier hun, og håper så mange som mulig dukker opp på arrangementet. Det er åpent for alle, og især alle som liker å synge og vil være med på det. Hun håper hun ser både yngre og eldre der, og mener sang er for alle.

Ønsker å høre folket

Malin Bredahl Woll, representant og kandidat i Salangen Arbeiderparti, sier at de allerede hadde vært i kontakt med Knutsen ved en tidligere anledning. Woll mener Knutsen er en dyktig politiker, som er en av grunnene til at Salangen Arbeiderparti valgte å invitere henne nå i forbindelse med valgkampen. De ønsker at folk skal kunne komme til Knutsen og stille de spørsmålene de har om Arbeiderpartiets agenda, og er glad for at de går låne lokar hos Kåre på kaia. Woll kaller det en fin plass, stilig og koselig, og håper det kan bli et fint møte der med god diskusjon og sang.