Salangen-Nyheter

Dugnad letter oppstarten til Polar Park:

– Tradisjonen er gull verdt

– Denne tradisjonen er gull verdt for parken, forteller daglig leder ved Polar Park, Jens-Kr. Dybwad. Til sammen var det omlag 25 personer med på denne dugnaden i løpet av de to dagene. FOTO: JOAR ROGNLI

SALANGSDALEN: I to dager har Salangsdalen JFF holdt dugnad inne på Polar Park. – For Polar park er denne mangeårige tradisjonen gull verdt og et viktig element i det å få parken klar til sommeren, opplyser daglig leder, Jens-Kr. Dybwad.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Helt siden oppstart har Salangsdalen Jeger og fiskeforening vært ivrige støttespillere for Polar Park, og i tradisjon tro har de også i år hatt en vårdugnad inne i parken. Leder i Salangsdalen JFF, Joar Rognli forteller til nettavisen at de ønsker å være med å støtte opp om parken, og en slik dugnad i forkant av sesongåpningem kan være med å bidra til at det er ordentlig å stelt i parken til gjestene begynner å strømme til. – Vi stiller med traktor, river, atv, henger, river, spader og alt som trengs så går vi over å rydder og gjør det fint inne på parkområdet, så vel som å fjerne nedfallsskog og annet generell vedlikehold, sier Rognli.