Salangen-Nyheter

Lite lyse dager fremover:

Trenger du solbriller?

Røverkjøp for den som ser fremover. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Røverkjøp for den som ser fremover. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Vi går mot mørkere tider, og sola har forlengst snudd, men på Best-stasjonen på Sjøvegan kan du fremdeles sikre deg solbriller.

Publisert:

Annonse
Annonse

Når småfuglene slutter når leken er god og flakser sørover til sol og varme fuglebrett, må salangsværingene smøre silikon på fortanna, grave hendene så langt ned i frakkelommer som armene rekker, og skru den tova strikkehua godt ned over den kalde knollen for å forberede seg på den lange mørke vintertida. Mange går også til innkjøp av en hendig lommelykt med halogenpære for å være sikker på å finne postkassa om morgenen.

Reklameplakat

Som et fyrtårn i denne truende mørke materie av tristesse og iskalde pinsel lyser det nå en reklame-plakat i vinduene til Best Stasjon på Sjøvegan, med et tilbud som varmer langt inn i enhver permafrossen sjel. Her er det nemlig mulig å gjøre røverkjøp for den som er fremtidsrettet og prisbevisst, og som ser fremover mot lysere tider. Passerer du i vinterens mørke en glisende medborger med solbriller på nesen og rykende varm Mydlandspølse i barten, så er det ingenting å uroe seg over. Han har bare fått nye solbriller på Best!.

Annonse