Annonse
Salangen-Nyheter

Posten i Salangen

Trenger flere postbud

Posten har et problem i helgene. De har mangel på folk som kan kjøre ut posten til kommunens innbyggere. - Vi trenger folk som kan kjøre ut posten på lørdagene til hus her i Salangen, og noen i Lavangen, sier koordinator for postbudene, Per Inge Pedersen (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Postbud Per Inge Pedersen håper at personer som trenger noe ekstra arbeid i helgene kan påta seg jobben som postbud.

Det er et kjent fenomen at flere arbeidsplasser i samfunnet trenger folk i disse dager. Posten er ikke noe unntak. - Vi trenger sårt vikarer. De som er arbeidsledig og som har mulighet å gjøre en jobb, er velkommen.

Søker ungdom

Spesielt ungdom over 18 år som har fått sertifikat er attraktive for Posten, men også godt voksne. Vi holder åpne armer for alle som kan hjelpe, sier koordinator for postbudene i Salangen, Per Inge Pedersen til nettavisen. Posten trenger folk spesielt på lørdagene. - Vi ser at det er da vi trenger folk. Og arbeidsdagen vil da starte klokken 09.00, og da vil posten være ferdig sortert til dem, slik at det bare er å kjøre ut, sier Pedersen. Det er tre ruter som trenger postbud. Disse er i Sjøvegan-sentrum med omeng samt også steder i Lavangen.

God lønn

Per Inge Pedersen er klar over at folk er interessert i hva lønnen på en slik jobb er. Han kan forsikre om at det er godt betalt. - Ja, det er godt betalt. Men timesprisen kommer man tilbake til når man tar kontakt med oss, sier Pedersen. Posten stiller selv med biler til jobben med utkjøring av post. - Vi håper at de som har lyst på en ekstrajobb kan ta kontakt med oss. Da kan de ringe til

Jorunn Johnsen på tlf. 957 55 519

, avslutter Per Inge Pedersen.

Foto: Jon Henrik Larsen

Annonse