Salangen-Nyheter

Håper på godt vær:

- Trengs ikke grønne fingre

Anna Aglen Løkse håper så mange som mulig stiller opp for å skape en trivelig hage for beboerne ved SABE. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: I dag formiddag og kveld inviteres alle som ønsker å lyse opp hverdagen til beboerne ved Salangen bo- og eldresenter, til å både plante blomster og rydde i hagene. Anna Aglen Løkse håper været holder seg så mange som mulig kan komme.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Alle salangsværinger med tid, utstyr og godt humør er invitert sammen med Salangen Frivilligsentral for å utføre et trivselstiltak for beboerne ved SABE. I år som i fjor er det beplantning og dugnadsarbeid som står i fokus for å få pyntet opp i Sansehagen og ellers utenfor huset. Anna Aglen Løkse ved Salangen Frivilligsentral  håper mange kan møte opp på de tidspunktene som er satt opp. - Det har ikke meldt det mest strålende været, men jeg håper folk kommer allikavel, sier hun til nettavisen. Tid for oppmøte er på formiddagen fra kl. 10.00-14.00 og på kvelden fra kl. 17.00-20.00.

Gjøre det pent

I fjor ble det ikke bare plantet blomster og ryddet opp, for ved siden av ble det også ordnet en liten jordbæråker og satt potet. I følge Løkse overlevde ikke all jordbæra vinteren, men de blir å ta en titt på det mens de rydder i Sansehagen. - Annet enn å sjekke til noe av det vi plantet i fjor, blir vi ellers å gjøre det samme gamle. Fjerne ugress og rake bort skrot og rask, sier Løkse til nettavisen, og minner de som ønsker å være med på at de kan ta med litt utstyr selv som de kan bruke. - Vi har ikke utstyr til absolutt alle som kommer, så ta gjerne med litt ekstra, oppfordrer hun til leserne av nettavisen.

ANNONSE
Annonse