Salangen-Nyheter

Treningssenter etableres på Sjøvegan

Miriam Jensen Bekkeli (bildet) starter opp med trim og helsestudio midt i Sjøvegan-sentrum. Firmaet har fått navnet Astafjord Trim og Helse AS, og skal holde til i de gamle lokalene til ICA på Sjøvegan.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Det blir mye bøy og tøy når Miriam Jensen Bekkeli starter med treningsstudio på Sjøvegan.

Det er Miriam Jensen Bekkeli som blir daglig leder for bedriften som skal holde til i Maxi-bygget (i de gamle ICA-lokalene på Sjøvegan). Senteret skal tilby et trenings- og behandlingstilbud til mennesker i alle aldersgrupper med hovedvekt på økt velvære og livskvalitet samt sykefravær. I senteret blir tilbud som naturterapi, kostveiledning og livstilsendring, helsekost og solsenter. I tilegg skal Miriam Jensen Bekkeli samarbeide med aktører innenfor fysioterapi og kiropraktor-yrket. - Dette blir spennende. Jeg gleder meg. Jeg tror at tiden er inne for at Sjøvegan får et treningssenter, sier Miriam Jensen Bekkeli ovenfor nettavisen.

På bildet:

Miriam Jensen Bekkeli tar et stort gledes-hopp for at etableringen endelig kan skje på Sjøvegan.


Tidlig oppstart

Treningssenteret er planlagt å være igang med komplett behandling og aktivitetstilbud fra høsten av i år. Men først må lokalene i Maxi-bygget igjennom en omfattende oppussing. Det i dag ingen lignende foretak i distriktet som driver med dette som Miriam skal starte med. Og derfor blir det også unikt i seg selv. Miriam har drevet egen virksomhet innen naturterapi siden 2002. Dette med firmaet Astafjord Naturterapi. Hun vil videreføre denne virksomheten i samlokalisering med treningssenteret. - Vi skal også ha et lavterskeltilbud. Dette for de som har trent litt tidligere, eller som aldri har trent tidligere skal få et tilbud også, sier Miriam Jensen Bekkeli ovenfor nettavisen. Med at hun etablerer treningsstudioet i sentrum vil det bli lett tilgjengelig for de som ønsker å trene i arbeidstiden, f.eks folk i fra kommunen. Nettavisen vil følge saken videre, og komme med flere reportasjer i forbindelse med etableringen!

Alle foto: Jon Henrik Larsen