Salangen-Nyheter

Stemningsfull juletrefest:

Trivelig på Lysthuset

Fredag 11. januar arrangerte Salangen Røde-Kors sin juletrefest inne på Salangen kulturhus. De har også for julen 2018 mottatt midler fra Gjensidigestiftelsens juleaksjon. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Fredag 11. januar arrangerte Salangen Røde-Kors sin juletrefest inne på Salangen kulturhus. De har også for julen 2018 mottatt midler fra Gjensidigestiftelsens juleaksjon.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

På ettermiddagen, fredag den 11. januar arrangerte Salangen Røde Kors sin årlige juletrefest inne på lysthuset  på Sjøvegan. Her ble det servert nybakte hveteboller, julekaker, pølse med lompe, brus, sjokolade og klementiner. Underholdningen var det Nils Arne Sjøseth som sto for med både sang og musikk. Det er gjennom Gjensidigestiftelsens juleaksjon, "En helt vanlig jul", at Salangen Røde Kors kan arrangere denne jueltrefesten, og de har også for julen 2018 fått tildelt midler fra denne aksjonen.

Nissen på besøk

Ingen juletrefest er komplett uten et besøk av gamle Klaus, som forøvrig hadde med seg nisseposer til barna. Ellers på programmet var det å gå rundt juletreet og øvrige leker. I alt var det 23 barn og 23 voksne, i tillegg til 11 frivillige fra Salangen Røde kors som deltok på denne stemningsfulle juletrefesten.

I alt var det 23 barn og 23 voksne, i tillegg til 11 frivillige fra Salangen Røde kors som deltok på denne stemningsfulle juletrefesten. FOTO: PRIVAT