Salangen-Nyheter

Retro-kafeen Kåre i ny drakt:

Trives i nye lokaler

Retro-kafeen Kåre har ikke bare fått nytt lokale, men også en utvidet avdeling innen gjenbruksartikker. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Retro-kafeen Kåre på Kaia har flyttet inn i nye lokaler på Lundbrygga. I den anledning tok nettavisen en prat med eier, Dina Bay om hvordan det har gått.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Sjøvegans kjære retro-kafé har som kjent flyttet opp i andre etasje av Lundbrygga, og for omlag en måned siden kunne Dina Bay åpne dørene for sine kunder. I følge Bay har det hele vært en positiv opplevelse og forteller at hun trives veldig godt i de nye lokalene. – Det har gått veldig bra på tross av at november ikke er noen topp måned for kafé-drift, og det ser ut til at folk trives her, forteller Dina Bay.

Selv om vi enda er i første halvdel av november har Dina Bay fått årets julekaffe på plass. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Bra bruktsalg

I tillegg til kafédrift med mye smakfullt på menyen har det også kommet en betydelig mengde gjenbruksartikler til bruktbutikk-avdelingen i kafeen, og Bay forteller stolt at dette salget alene har stått for en tredjedel av omsetningen. – Det er betydelig mer enn jeg hadde håpet på, det er gøy at så mange også velger å hande i brukt avdelingen vår, sier Dina stolt og legger til at selv om hun ikke har annonsert at hun tar i mot brukt-gjenstander så har hun fått inn så mye at hun har vært nødt til å si stopp. – Jeg er kjempe takknemmelig for at folk kommer å leverer, det er jo flotte ting som de har gitt, og ikke minst er det en vinn-vinn situasjon for alle.

I første etasje, hvor Kåre på Kaia tidligere holdt til er det nå blitt pub-drift. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Ingen lunsj, men gode vafler

Kafé tilbudet har forblitt uforandret gjennom flyttingen, men det tilbys ikke lengre lunsj ettersom at det ikke er kjøkken i det nye lokalet. Allikevel er det mange som fremdeles legger lunsjpausen til Kåre ettersom det fremdeles er mulig å få kjøpt vafler i tillegg til et utvalg hjembakst. – Vi har jo også et utvalg kaffe til hjemmebrygging, der vi blant annet nettopp har fått inn årets julekaffe, tross av at det kanskje enda er litt tidlig, spøker Dina Bay avslutningsvis i intervju med nettavisen.