Salangen-Nyheter

SIF Turn med våroppvisning:

Turn i 90-talls vri

Leder i SIF Turn, Hedvig Kristensen og trener Susan Hellum ser frem til lørdagens våroppvisning. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Det er klart for vårens store turnoppvisning i Salangshallen på lørdag klokken 15.00. - Årets våroppvisning er basert på klær og hårmote fra 90-tallet, sier leder i SIF Turn, Hedvig Kristensen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det blir stort show når rundt 100 turnere i alderen fra 3 år opp til 20 år skal ha oppvisning.- Det har vært en planlagt oppvisning og ungene har trent lenge på dette showet som er det siste før ferien. Settingen for denne våroppvisningen er det gode 90-tallet. Ungene har trenet og øvet på dansestiler som var aktuelle den gangen. Det vil si høyt hår, jeans og grilldresser, sier Hedvig og ler. Dørene åpnes klokken 14.00 i Salangshallen og oppvisningen starter klokken 15.00.

Frivillige

En slik våroppvisning krever sitt i forhold til frivillig dugnadsinnsats. - Dette har ikke vært mulig å få til dersom vi ikke har hatt så flotte trenere og alle de frivillige som stiller opp og gjør en fantastisk innsats. De jobber omtrent rompa av seg for at det skal bli et vellykket arrangement, sier en storfornøyd leder, Hedvig Kristensen. Ilag med trener Susan Hellum håper de begge på at Salangshallen lørdag blir fyllt opp til siste sitteplass.  - Til høsten blir det nytt opplegg, og vi starter opp igjen i september. Da skal vi planlegge hele sesongen og sette opp arrangementer fremover for hele neste sesong, sier trener Susan Hellum.